Nema kraja šeretskim potezima Mirjane Karanović! Kao prava "gospođa mangup", javila se sa Ade Bojane novom "golom" slikom na kojoj ipak nije gola.

Pokrivena peskom omiljene plaže baš na "onim" kritičnim mestima, glumica je pozirala za perfektnu fotku za koju na Instagramu samo pljušte lajkovi. "Bašmebrigakoštamisli" jedan je od haštagova koji je dodala, ali svi izgleda misle da je ovog puta zapušila usta svim lažnim moralistima i dušebrižnicima.

Prezgodna Karanovićka duguje svoj izgled samo samoj sebi - što bi se reklo, za kupaći kostim se "pobrinula" sama. Sati i sati provedeni u teretani, borba protiv "onog glasića u glavi koji kaže - ti to ne možeš", posvećenost svom zdravlju - sve se to vidi ne samo na njenom telu već i u neumornom duhu.

Ona je, u svojoj 64. godini, pravo ohrabrenje svim ženama. Ona je podsticaj da se u svakoj fazi života bave svojim telom na pravi način, ali i motivacija da ne pokleknu pod uticajem drugih.

Kolege, glumci i glumice kao i brojni drugi pratioci šalju joj divne poruke, a izdvajamo samo jednu od njih:

"Apsolutno carski potez... love #paparazzi # i uništavaju vam odmor... ovako šta će sad... mogu pesak u fotošopu da razgrću... sjajno izgledate!"

Izvor: Lepa&Srećna