Mnogo novca ne donosi osećaj za stil, niti zgodne žene po pravilu izgledaju dobro makar i obukle "džak". 

Heorhina Rodrigez, nevenčana supruga čuvenog fudbalera Kristijana Ronalda, uspela je da dokaže ova dva pravila u samo dve pojave na Venecijanskom festivalu. Mlada žena koju prate milioni obožavalaca poznata je po tome koliko truda ulaže da održi lepu liniju, ali je izborom odeće uspela da ga poništi.

Prvog dana, crnokosa lepotica se pojavila u odelu sa korsetom, što je inače modni hit sezone, ali njoj ovaj model zaista loše stoji. Ogrnuta sakoom, devojka od samo 27 godina izgleda "tetkasto", upravo onako kako ne želi  nijedna žena na svetu. Tamna boja doprinosi ovom utisku, a umesto da je izduže, ovakve pantalone čine da deluje još niže.

Heorhina Rodrigez
Profimedia 

Dekolte je sasvim neumesan uz ovakvo "službeno" odelo i dijamanti oko vrata nisu spasli celu pojavu. Preko "donjeg stomaka", materijal na pantalonama očito zateže umesto da ležerno pada niz seksi obline. 

Ni drugi dan Venecijanskog festivala nije bio srećniji  u modnom pogledu za Heorhinu. Plava čipkana haljina joj ne stoji najbolje, dužina do ispod kolena nije za nju, a ponovljena ideja sa sakoom se opet pokazala kao promašaj. Imajući u vidu koliko je mladalački i privlačno izgledala u Kanu ovog jula, svi se pitaju - šta se desilo sa njom? Tada je nosila mladalačke haljine i boje, ležerne i ultramoderne komplete, a haljine su prosto "pržile" od seksepila. 

Pogledajte slike iz Kana i Venecije, pa uporedite i sami...  Ako je promenila stilistu, možda je bolje da vrati starog...

Profimedia Heorhina Rodrigez u Kanu i Veneciji

Izvor: Lepa&Srećna