Nakon što se nekoliko dana osećao loše glumac Milan Lane Gutović hitno je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, pod sumnjom da je zaražen koronavirusom. Kako ima i hronična oboljenja zadržan je na ispitivanjima, a iako se osećao dobro njegovo stanje se promenilo u ponedeljak,

"Nije dobro. Prebačen je na odeljenje intenzivne nege i njegovo stanje je veoma teško. Čuo sam se s njim u petak kada je tek primljen na VMA i dobro je zvučao. Malo je teže je disao, ali smo mogli da razgovaramo",  počinje za "Pink" priču Lanetov dobar prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

 "Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kiseonik, pošto ima problema sa disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedeljak posle podne zvao sam VMA da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premešten na odeljenje intenzivne nege", kaže izvor i ističe da se Gutović još nije oporavio od korone.

"Imao je lakši oblik korone, ali se nije lepo zalečio. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao da otkaže sve predstave. Vukao je prehladu već dva meseca, nije hteo kod lekara... Poslednjih godina živi kao samotnjak, pa nije mnogo ljudima govorio o zdravstvenim problemima", tvrdi izvor za pomeniti medij.

"Nemojte me zvati u bolnici sam, testiran sam na korona virus", rekao je Lane Gutović, a na pitanje da li se oseća dobro i glumac je sa blagim osmehom za "Kurir" odgovorio:

"Pa vidite da pričam sa vama, znači da sam dobro", rekao je on.

Izvor: Lepa&Srećna