Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić nedavno su dobili sina kome su dali ime Zoran. Prinovi u porodici su se svi neizmerno obradovali,  a zbog dolaska naslednika na svet organizovali su veliku proslavu u porodičnom domu u Surčinu. Dan njihove velike radosti obeležile su i nesuglasice, prvo se govorilo da se Mirko posvađao sa Veljkom Ražnatovićem, a potom i sa majkom Gocom. 

"Kada je Bojana saznala da je u drugom stanju, Mirko je oduševljeno odmah krenuo sa pripremom sobe za bebu, uredili su ceo gornji sprat na kome je trebalo oni da žive, dok je Goca ostala na prvom spratu. Svi su bili uzbuđeni zbog bebinog dolaska i planirali su da tu osnuju svoju oazu mira, jer u dvorišu imaju i svoj bazen. Međutim, na dan rođenja malog Šijana došlo je do razmirica između Goce i Mirka oko slavlja. On je želeo odmah da počne sa proslavom, a pevačica mu to nije dozvolila jer je želela prvo da sačeka da srede ambijent i da sačekaju goste", rekao je izvor blizak porodici i otkrio da je Bojanu to sve veoma potreslo zbog čega je predložila da žive u Titelu. 

"Sve to je ubrzo odjeknulo u medijima što je i Bojanu uznemirilo, pa je predložila Mirku da je najbolje da se, kada izgrade kuću koju joj poklanjaju njeni roditelji, da se presele i oni u Titel jer je to jedini način da izbegnu takve skandale i svađe. Mirko o tome već neko vreme razmišlja, iako mu je teško da ostavi majku na tolikom imanju. Ipak, čini se da će prelomiti jer shvata da je tako za njih najbolje" završava izvor za "Blic". Inače i ranije se govorilo da se Goca nije slagala sa odlukom Mirka i Bojane da renoviraju dvorište i bazen u porodičnom domu u Surčinu. Pevačici je navodno zasmetalo, što se rasipaju, onda kada treba da štede novac za dete. Međutim, Goca je za "Kurir" demantovala da je u svađi sa sinom i snajom.

"Nikad u boljim odnosima nismo bili, uživamo, što bismo se svađali. To je takva glupost, ne razumem. Moj sin mene voli kao Boga, on me obožava, mi ne možemo da se posvađamo, mogu kao u svakoj porodici da postoje samo neke nesuglasice. Oni su meni zakon, ja ne mogu biti u svađi sa njima. Tako se slažemo, snajka je miroljubiva kao i ja, sve je super", rekla je Božinovska.

Izvor: Lepa&Srećna