Bojana Rodić i Mirko Šijan postali su roditelji, a tim povodom uprilčeno je veliko slavlje u porodičnom domu u Surčinu. Da proslave rođenje naslednika okupili su se svi članovi porodice i prijatelji, a među poslednjima je stigao Veljko Ražnatović sa kojim se Mirko godinama druži. 

Ceci sin se nije dugo zadržao na proslavi, već je nakon samo 30 minuta napustio Šijanov dom. Kako nije bio raspoložen za razgovor s novinarima, nije poznat razlog zašto se odlučio na taj korak. 

Ražnatović je došao bez supruge Bogdane, Bojanine rođenje sestre što je mnoge iznenadilo. To nije omelo da atmosfera u Surčinu bude vesela. Prinovi se najviše obradovala baka, Goca Božinovska, koja je, između ostalog i demantovala, da je između njenog sina i Veljka došlo do nesuglasica.

 "Mirko, Nataša i ja smo bili zajedno, a oni su otišli u bolnicu, ja sam ostala da čekam. Prirodnim putem se porodila, 3 kilograma i 600 grama ima. Bojana je nasmejana i vesela. Žao mi je što nije sa nama. Što se mene tiče ja sam svoje odgojila, pomoći ću im sve što je u mojoj moći, a oni koliko god budu želeli da imaju dece neka imaju. Prijatelji Rodići su prvi stigli, tu su. Sa Veljkom i Šijanom je sve okej, njih dvojica su super. Biće svega na žurki, i za obične žurke polomimo pola kuće, a kamoli za ovako nešto. Presrećna sam" rekla je za "Blic" Goca.

Kako je protekla proslava povodom rođenja Zorana Šijana pogledajte u galeriji:

Instagram/Bojana Rodić Proslava u Surčinu

Izvor: Lepa&Srećna