Mirko Šijan i Bogdana Rodić dobili su sina koji je kruna njihove velike ljubavi. Sin Goce Božinovske se u majku svog deteta zaljubio na prvi pogled, a nije ga sprečilo ni to što je tada bio u trogodišnjoj ljubavnoj vezi. Odlazak na Kopaonik bio je koban za njegovu bivšu ljubav.

Naime, Mirko i Olja Radoičić otišli su na skijanje, a na istom mestu je bila i Bojana sa sestrama Bogdanom i Natašom. Olja je odmah primetila da se Mirko zagrejao za Bojanu, pokušala je da ga urazumi, ali ništa nije vredelo.

"Šijanova devojka Olja je odavno primetila da Mirko flertuje sa Bojanom i žalila se prijateljima na njegovo ponašanje. Mirko jednostavno nije mogao da ostane imun na Bojaninu pozitivnu energiju i veselu prirodu, Olja je skroz poludela na Kopu jer je shvatala da Mirko Bojanu stalno traži pogledom u velikom zajedničkom društvu, danju po stazama, a noću po klubovima. Olja i Mirko su se svađali zbog Bojane, a on je uporno ubeđivao da umišlja i da mu se Bogdanina sestra ne sviđa", rekao je izvor za medije tada, a vreme je pokazalo da su Šijanove emocije bile jače od svega.

Mirko se od Bojane ne odvaja, a često isitče kako je upravo ona prava žena za njega. Ipak, ono što mnogima nije promaklo je da Bojana i Olja neodoljivo podsećaju jedna na drugu fizički.

 Izvor: Lepa&Srećna