Bojana Rodić i Mirko Šijan pripremaju se da se ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi. Zbog prinove su presrećne obe porodice, a čini se najviše baka Goca, koja ne može da dočeka da unuk stigne u njihovu porodicu. Vila u Surčinu je renovirana, a budući roditelji spremili su i sobu za naslednika .

"Kuća je odavno sređena potpuno, njih dvoje su samo okrečili i promenili neki nameštaj. Ja bebi neću ništa unapred da kupujem dok se ne rodi, jer kažu da ne valja. Bolje da ispoštujem to, biće vremena za sve", objasnila je nedavno pevačica Goca Božinovska koja sa sinom nikako ne može da se složi oko zvanica za svadbu otkriva izvor za magazin "Star".

"Bojana je u šestom mesecu i za sada odlično podnosi trudnoću, pa su zato i odlučili da naprave svadbu. Sređivanje kuće u Surčinu privode kraju, već je gotova i soba za bebu i ceo sprat koji su oni uzeli za sebe. Jedino oko čega se Mirko i Bojana ne slažu sa Gocom, jeste koga će da zovu na svadbu, jer bi oni nešto intimnije, a Goca ženi sina jedinca, pa bi nešto gala i sa puno zvanica", kaže izvor.

 Izvor: Lepa&Srećna