Goca Božinovska se neizmerno raduje što će njen sin Mirko uskoro postati otac, i što se pokraj Bojane Rodić, najzad, skrasio. Zadovoljna je i što će živeti pod istim krovom u porodičnoj kući u Surčinu, pa se posebno potrudila da im obezbedi sve što je potrebno.

"Ovde će im biti bombonica. Sve je sređeno kako su želeli, detaljno. Još nekoliko komada nameštaja i to je to. Posle ostaje neke sitnice za bebu da se dokupe. Imaju svoju oazu na spratu. Kada požele, odvoje se gore, mir, tišina, kao da su sami. Sve je napravljeno i podređeno tome da im apsolutno ništa ne fali. Idu oni i u Titetl kod prijatelja i prije. Tamo im je lepo, ali im je ovde glavna oaza", rekla je nedavno Goca za "Svet", ali izgleda da im je jednu stvar zamerila. Navodno, Goci se nije dopalo što sada renoviraju bazen i dvorište jer smatra da nije pogodan trenutak za to.

"Bojana baš ima stila i Goci se sve to sviđa, nego smatra da preteruju jer sada ih čekaju bitnije stvari. Kaže: ‘Sad kad treba beba da stigne, oni se rasipaju na gluposti’ i u pravu je žena", rekla je za "Svet" komšinica i otkrila da Bojana i Mirko ipak teraju po svom.

"Ipak su oni mladi, nisu osetili šta znači nemati i šta je borba za dinar, Goca im daje savete, ali niko je ne sluša", tvrdi ona.

Izvor: Lepa&Srećna