Ceci Ražnatović velika ljubav dogodila se onda kada se najmanje nadala. Bogdana Srejovića pevačica je upoznala na rođendanu zajedničke prijateljice, a početkom godine rešili su da svoju vezu obelodane. Od tada su, skoro pa nerazdvojni.

"Ceca je sa prijateljima i ćerkom Anastasijom već bila u Crnoj Gori, ali bez Bogdana. On je tada morao da ostane u Beogradu zbog poslovnih obaveza, ali su stalno bili na telefonu. Ovog puta je rešio da predahne i pridruži joj se. Preko dana uživaju na privatnim plažama u kupanju, sunčanju i dobroj klopi, a uveče su zajedno u klubovima u kojima Ceca nastupa. Bukvalno se ne razdvajaju",  priča izvor blizak paru i otkriva kako se Bogdan ponaša prema Ceci:

"Nikad Cecu nisam video srećniju! Bogdan je veoma pažljiv prema njoj, ispunjava joj svaku želju, čak joj donosi jutarnju kafu u krevet sa ružom... Spreman je na sve samo da joj izmami osmeh. Konačno je našla muškarca koji se trudi da je zadrži. Otkad se Veljko oženio i dobio sina, a Anastasija započela život sa dečkom, i Ceca je počela da razmišlja o svojoj budućnosti. U sve planove je uključen Bogdan! Ne bi me čudilo da je uskoro zaprosi", kaže sagovornik za "Informer", a Ceca je objasnila po kom principu bira ljude sa kojima će provoditi vreme.

"Kod nas važi pravilo kao i svuda na Balkanu, da familiju ne možeš da biraš jer je to ono što ti je bog dao, ali zato možeš prijatelje i partnere. Njih biraš po ličnom senzibilitetu ili ličnoj prirodi. Da tražiš osobu koja je slična tebi", rekla je pevačica pa dodala:

"Ne verujem u ono suprotnosti se privlače. Ne, isti se privlače. Dokazano je hiljadu puta kada je reč o prijateljima i partnerstvima. Prosto, morate da imate osobu sa kojom se razumete i ima ista interesovanja kao vi, onda nemate razloga za prepirke", bila je iskrena pevačica.

 Izvor: Lepa&Srećna