Izvor: Promo 

Uoči specijala serije "Prijatelji" koji svi željno iščekujemo, setili smo se koliko i dalje volimo sve glumce iz postavke, a kada je naša publika u pitanju, nekako se čini da smo uvek nekako najviše voleli Dženifer Aniston, ne samo zato što je pravoslavka, već zbog specifične harizme koju nosi sa sobom kad god se pojavi na ekranu.

Bilo kako bilo, voleli smo i njene filmove, a među najzanimljivije koje je snimila u zadnjih desetak godina sigurno spada i "Lovac na nagrade", simpatična akciona komedija u kojoj nam je, zajedno sa Džeraldom Batlerom, pokazala kako bivši supružnici mogu da se pomire, ali samo ako se nađu "u nebranom grožđu".

lovac na nagrade apolon aplikacija
Promo 

Za ovaj film je vezana još jedna zanimljivost – Majk Šihan, koji je bio pravi policajac pre no što se otisnuo u medije i koji u ovom filmu tumači dežurnog policajca, godinu dana pre no što je film uopšte izašao je optužen i osuđen jer je vozeći automobil udario policajca na motoru. Ova nesreća je skoro identična onoj koju izaziva lik koji tumači Dženifer Aniston u ovom filmu, tako da je po svoj prilici Šišan delimično uticao na realizam ovog ostvarenja.

lovac na nagrade apolon aplikacija
Promo 


I ovaj, kao i mnoge druge filmove možete gledati na aplikaciji Apollon, bez reklama i banera. Članstvo je besplatno prvih 30 dana.