Kristina Eplgejt (49) proslavila se devedesetih godina ulogom seksi Keli Bandi u čuvenoj humorističkoj TV seriji "Married with Children", kod nas poznate kao "Bračne vode".

Lepu glumcu život nije štedeo. Kada je imala 36 godina dijagnostikovan joj je rak dojke, kada je saznala da nosi BRCA gen, odnosno nasledni rak dojke. Zato se odlučila na dvostruku mastektomiju, iako joj je rak otkriven u samo jednoj dojci. 

"Nemam grudi i više ne moram na mamografiju, ali do kraja života moram da idem kod onkologa na preglede", ispričala je svojevremeno Kristina koja se sada suočila sa novom, zastrašujućom dijagnozom.

"Zdravo prijatelji. Pre nekoliko meseci dijagnostikovana mi je multipla skleroza. Ovo će biti čudno putovanje, ali sam dobila toliko podrške koja mi veoma znači. Bio je teško. Kao što svi znamo, život ide dalje. Kao što je jedan od mojih prijatelja sa MS-om rekao: ‘Moramo da se potrudimo i preuzmemo stvar u svoje ruke‘. I to je ono što ja radim. Zato sada tražim privatnostm dok prolazim kroz ovo. Hvala svima", objavila je glumica na društvenim mrežama, a obožavaoci su joj pružili podršku u ovoj teškoj borbi.

"Vi ste borac. Budite jaki i molite se za sebe i svoju porodicu. Jaki ste, ali je u redu i da ne budete takvi sve vreme", samo je jedan od brojnih komentara.

 Izvor: Lepa&Srećna