Koliko je srećna u braku sa 15 godina mlađim Rašom Novakovićem, Goca Tržan je dokazala u julu ove godine. U potpunoj tajnosti oni su se venčali u hramu Pokrova Presvete Bogorodice pred najužim krugom prijatelja i članovima porodice.

Pevačica često ističe da je pokraj Raše sigurna i srećna, te i da nema dilemu da li je on pravi čovek za nju. Par već duže vreme bije bitku za potomstvo, i više od svega priželjkuju da se ostvare kao roditelji.

"Kad doživite razočaranje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tad pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kad se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo", rekla je Goca posle jednog od neuspešnih pokušaja vantelesne oplodnje.

Iako se u ovoj teškoj borbi jedno drugom najveća podrška Goca je navodno za jedan tabloid otkrila da Raša nekada ume da bude i naporan.

 "Svi misle da je meni u braku ‘wow‘, a mene Raša maltretira! Ponaša se kao deda od 70 godina, dečko je hipohondar. Stalno mu nešto fali, ujede ga komarac, on kuka kao neko dete. Sam sebi prepisuje lekove u apoteci, to je nepodnošljivo. Traži mi da mu spremam ovo i ono, ma strašno koliko ume da bude naporan i težak. Te boli ga ovde, te probada onde… Verujte mi, nekad mi je jezivo sa njim ", požalila se Goca.

 Izvor: Lepa&Srećna