Ceca Ražnatović ne spada u onu grupu žena koje uživaju u kućnim poslovima. Iako je majka Mira, nju i sestru Lidiju naučila sve što treba da znaju, pevačica priznaje da ne radi po kući jer ima mogućnost izbora.

"Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora", rekla je Ceca i otkrila kako izgleda život u vili Ražnatović na Dedinju.

"Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno", kaže pevačica za Alo! i otkriva da je veoma vezana za decu, ćerku Anastasiju i sina Veljka, iako već neko vreme ne žive pod istim krovom. Kako bi se uverila da je sve u redu, često ih zove telefonom. 

"Apsolutno! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave nego da budem uporna dok ih ne dobijem", kaže Ceca koja je otkrila da izlazak novih pesama zavisi od oporavka Marine Tucaković, koja je napisala njene najveće hitove.

"Verujte mi da sam i ja željna novih pesama, nove energije, emocije... Zaista najiskrenije čekam Marinu da se oporavi jer je ona najbitnija karika u celom tom mom timskom lancu. Postoji nekoliko melodija koje su mi se dopale, ali dok to ona ne proživi i ne dobije inspiraciju da napiše tekst, čekaćemo. Iskrena da budem, meni je najbitnije njeno zdravlje. Lako ćemo da stvaramo novu muziku i pesme, samo da mi se ona oporavi", kaže Ceca.

Izvor: Lepa&Srećna