Veljko Ražnatović, sin folk dive Cece Ražnatović, sebe je pronašao u sportu. On se opredelio za boks koji je njegova strast od detinjstva, a imao je jak motiv da počne da se bavi ovom borilačkom veštinom - da opravda svoje prezime, odnosno da svoje roditeje prikaže u najboljem svetlu.

"Mislim da bi mnogi voleli da vide krimi-džimi ponašanje, neki seljakluk i neko bahanalisanje, ja nisam prosto tako podizan i nikad to neće moći da vide. Gledam da svoje roditelje i sve prikažem u najboljem svetlu stalno. Smatram da bi moj otac danas bio ponosan što se bavim ovim sportom. Isto tako mene je samo majka odgajala i gledam da je ne obrukam kroz sve što radim", rekao je Veljko i priznao da je kao mlađi pravio probleme:

"Naravno, svi smo bili mlađi, svako ima neke ekcese, ja sam se pronašao u ovome i anulirao sam taj višak energije i negativno ponašanje koje sam pre vukao sa sobom, ali putevi su mi sad jasni, vidim sve. Ja sad imam svoj put, ko hoće može da mi se pridruži, ko neće može da gleda zajedljivo sa strane", rekao je svojevremeno za emisiju  "U klinču“ Ražnatović koji je, po majčinoj želji, prvo završio fakultet, pa tek onda počeo da se bavi sportom.

Uspesi u ringu pokazali su da je na pravom putu, a sada je stigla još jedna potvrda. Naime, Veljko je postao reprezentativac Srbije u boksu. Ove lepe vesto objavila je upravo Ceca, koja nije mogla da sakrije ponos.

Veljko Ražnatović izabran za reprezentaciju Srbije u boksu
Instagram/CecaRaznatovic 

"Nema veće časti od poziva srpske reprezentacije", napisala je prezadovoljna Ceca uz fotografiju spiska pozvanih boksera na pripreme za reprezentaciju, koji je objavio Bokserski savez Srbije.

 Izvor: Lepa&Srećna