Edita Aradinović se pored specifične boje glasa, ističe i po atraktivnom izgledu, ali je godinama uspevala da svoj emotivni život sakrije od radoznalih pogleda.

Javnost je dugo verovala je je sama, ali se na jednom svom nastupu pojavila u pratnji muškarca s kojim je bliska. Iako njegov identitet nije želela da otkrije, naglasila je da nije političar- već lekar. Iako je ostala dosledna odluci da ne govori o privatnom životu, otkrila je da li bi priznala emotivnu prevaru.

 "Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare", rekla je za "Blic" Edita ali nije želela da detaljiše da li to znači da je njenoj ljubavi došao kraj. 

Edita se osvrnula i na trend koji se pokrenuo na društvenim mrežama u znak podrške Kristini Kovač čija fotografija bez šminke je izazvala veliku pažnju javnosti.

"Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu", zaključila je Aradinovićeva.

 Izvor: Lepa&Srećna