Veljko Ražnatović, sin folk dive Cece Ražnatović, pronašao je sebe u profesionalnom bavljenju sportom. Bavi se boksom i deseti put je trijumfovao u ringu. Uspesi za njega nisu iznenađenje jer mnogo trenira i iza sebe ima profesionalni tim.

"Zadajem sebi velika očekivanja. Imam odličan tim ljudi oko sebe. Najbitnija je psiha, nebitno koji sport je u pitanju. Gledam da se izolujem da nekoliko dana pre meča uradim sve, da telo oporavim. Ne pazim kad spavam baš, ne pazim kad jedem. Moj dan je veoma dosadan, treniram i odmaram se. Živim za tu jednu noć, da ona bude kako treba i da budem opasan to jedno veče, a ostali dani su svi isti. Ja sam profesionalac, ko god da je tu, ućiću u ring i radiću šta ja hoću", rekao je Veljko za Srpski telegraf i istakao da na leđima nosi veliki teret.

"Na sebi imam teret velikog prezimena i svega što to prezime vuče. Nije lako nositi prezime Ražnatović. To mi je dodatni teret u ringu i van njega. To za mene predstavlja nešto ogromno, nešto što mi daje motivaciju, što me gura kad je teško. Do sada mi je dobro išlo i nadam se da će me bog pogledati u budućnosti", rekao je Ražnatović.

 Izvor: Lepa&Srećna