Svetlana Ceca Ražnatović je 3. juna 2020. godine postala baka malenog dečačića Željka. Ime koje su mu dali je veoma simbolično i dato je u čast je pokojnog Arkana. Godina dana je skoro pa prošla, a slavlje u domu Ražnatovića se ponovo pripema, povodom prvog rođendana Željka Ražnatovića.

Odlučili su se za posebnu bajkovitu dekoraciju, pa su Ražnatovići angžovali i stručne ljude koji će sve to voditi. 

"Ceca je odlučila da posebno obeleži ovaj dan. Zato se sa Bogdanom i Veljkom dogovorila da naprave žurku. Angažovali su firmu koja će biti zadužena za dekoraciju i ketering, a zabava će biti organizovana u elitnom beogradskom restoranu. Sve će biti dekorisano u plavo-belim nijansama. Željko će nositi odelo koje je specijalno kreirano za njega, dok će za Cecu biti napravljena posebna haljina za ovu priliku. Još se ne zna šta će Ceca kupiti unuku na poklon", otkrio je izvor blizak folk pevačici za “Blic”.

Anastasija je za svog sestrića pripremila poseban poklon, a to je komad zlata na kom će biti ugravirana posveta.

Nedavno je i Anastasija proslavila svoj 23. rođendan, a ceo događaj je bio veoma glamurozan. Mnoštvo zvnica, poznatih ličnosti, muzike, lepih doaleta i najvažnije dobre atmosfere. Specijalni gost na njenoj proslavi bio je maleni Željko, koji se tad aprvi put pojavio na toliko velikom dešavanju.

Izvor: Lepa&Srećna