Veljko  Ražnatović i njegova supruga Bogdana povukli su se na imanje mladinih roditelja u Titelu vrlo brzo posle venčanja. Ovde uživaju u prostranoj kući i dvorištu, a Cecin sin ovde može i da se posveti svojim velikim strastima - boksu i uzgajanju pasa. 

Često novinari pokušavaju da romantizuju ovaj način života, uz komentare "blago tebi, svakog dana trčiš kroz šumu", ali Veljko je u intervjuima vrlo direktan i kaže da tu nema nikakve romantike. "Treniram svakog dana, ja sam profesionalac i boks je moj posao", objašnjava. "Trčim po selu, pored njiva, živim jedan vrlo dosadan život. Meni naravno nije dosadan, jer ja to volim, ali tu nema ničeg zanimljivog za medije", rekao je Veljko u TV emisiji Premijera. 

Drugu njegovu strast predstavljaju psi, a uglavnom drži azijske ovčare. Na imanju je oko 20 ovih plemenitih životinja, a kako komšije pričaju, bilo ih je i znatno više. Ne samo da uzgaja ove pse, već je bio spreman i da jednog pokloni prvoj komšinici Kati ali ona je želela malog psa pa je od Veljka dobila pekinezera Ljubu. Kako Kurir piše, mada su još od venčanja izuzetno medijski popularni Veljko i Bogdana su izuzetno skromni i lepo vaspitani. Nju hvale da je vrlo vredna, a njega da nimalo nije uobražen.

"Nema između nas svađe", kaže Veljko. "Gde Bogdana kaže, ja tu namestim antenu", izjavio je uz zagonetni osmeh. "Ne može da se bavi jedino psima, jer su to veoma krupne životinje, nema ona tu snagu."

Pitanja novinara o porodičnom životu on vrlo vešto "eskivira" ili bira ugao iz kog će odgovoriti. Jedino o čemu je bio izričit da nema razgovora jesu Anastasijini i Cecini poslovni planovi. Na pitanje da li će Ceca uskoro ponoviti koncert na Ušću ili kakvi su planovi za nove spotove sestre Anastasije bio je izričit "o tome nikad ne razgovaram sa njima".

Izvor: Lepa&Srećna