Glumac Marko Janketić neredo govori o emotivnom životu, a jedna od retkih prilika je bila ona kada je okončao višegodišnju vezu sa producentkinjom Jelisavetom Miletić Bebom.

“Neke veze, kao i neka drugarstva, postepeno nestanu. Svakome od nas dogodilo se da uđe u prijateljski odnos koji s vremenom počne da bledi i na kraju bez i jedne reči prestane da postoji. Tako je i u ljubavi. Osim kada je reč o onoj pravoj, za ceo život“, rekao je glumac tada i priznao da priželjkuje veliku porodicu.

“Voleo bih da imam veliku porodicu, međutim, vreme za tako nešto nastupa onda kada pronađeš osobu koja te voli i kada u potpunosti pristanete jedno na drugo, a ja nisam savršen. Lenj sam, a mnogo radim. Praktičan, ponekad i romantičan, nežan, mada kada sam neraspoložen, umem da budem i grub poput žena u PMS-u. Mislim da mi je ženska strana jaka i da zato dobro razumem dame i imam taj njihov osećaj da prepoznam i naslutim nešto. Da budem iskren, ne znam kakva mi partnerka treba niti kakve devojke volim“,  rekao je svojevremeno za “Story“ glumac, koji u serijama često igra uloge velikih zavodnika. Ipak, Marko  je u privatnom životu skroz drugačiji, te je za “Alo!“ otkrio da ne ceni muškarce koji često menjaju devojke.

“U privatnom životu nisam ženskaroš. Ne smatram da je izazov biti ženskaroš. To je slabost, a ne uspeh“, bio je iskren janketić.

 Izvor: Lepa&Srećna