Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već 22 godine nosi nadimak "Srpska majka". Pošto je taj epitet dobila kao veoma mlada, u početku joj nije prijao, ali se tokom godina navikla.

 "Meni je publika nadenula epitet "Srpska majka", ja sam imala 26 godina kada su mi nametnuli taj epitet. Tad mi je to bio skandal, a sad sam se već navikla, mnogo je lep kompliment. Neki se bune oko mog nadimka, ali to govori o njihovom banalnom pristupu. Osude doživljavam kao dosadne, predosadni su, kako se ne umore, imaju li ti ljudi živote? Mene estrada zanima samo kada sam na bini. Ja imam život, imam s kim da se družim, imam druga interesovanja, ja se ne bavim estradom, meni je fokus na estradi dok ne odradim koncert, imam intenzivan privatni život, kom sam posvećena, veliku porodicu, zamisli da trošim energiju na ljude koji mi nisu ništa",  rekla je Ceca koja je danas ispunjena na svim poljima. Osim što ima uspešnu karijeru, ponosna je majka, ali i baka, a za unuka Željka tvrdi da je njen eliksir mladosti. Zadovoljna je i na emotivnom planu i već mesecima je u srećnoj vezi sa Bogdanom Srejićem.

"Bogdan je zreo čovek sa svojim obavezama. Uopšte ne voli da se eksponira i da ide sa mnom po mojim nastupima. Mi funkcionišemo odlično. Bogdan dobro zna s kim je i ne smeta mu što sam toliko izložena javnosti. Mi smo se prvo družili i iz tog druženja je proizašla ova lepa priča",  kaže Ražnatovićeva za "Srpski telegraf" i otkrila da ne planira da se udaje. 

Ceca Ražnatović otkrila kako je dobila nadimak
Instagram / bogdansrejovic /cecaraznatovic 

"Svakom čoveku je bitno da ima neku svoju polovinu. Ja sam imala i duge periode samoće, pa nisam bila disfunkcionalna. Pronalazila sam smisao i ljubav u svojoj deci, publici. Meni ne treba muškarac da bih bila potpuna. Ne mogu da budem s nekim samo da ne bih bila sama. Pre ću biti sama nego s bilo kim. S Bogdanom mi je lepo i dok god je tako, bićemo zajedno. Meni je život lud, još mi samo fali ludi kamen. Ja sam se udavala u prošlom veku. U ovom bih ostala sama. Meni ne treba papir da bih bila srećna. I on ima brak iza sebe i prelepu ćerku, tako da nam ne treba ništa više od ovoga što imamo", bila je iskrena Ražnatovićeva.

 Izvor: Lepa&Srećna