Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBOŽAVALAC SAM ANTIKVITETA, KRISTALNIH LUSTERA I PERSIJSKIH TEPIHA: Kako izgleda luksuzni dom Anike Božić?

Zbog uzbudljivog i glamuroznog načina života koji vodi domaći mediji zovu je arapskom princezom.

  Izvor: Youtube/Printscreen/Pink

Anika Božić se 2014. godine udala za arapskog biznismena Jusefa al Saradža, rodom iz Palestine, i od tada živi vrlo luksuznim životom. Dve godina posla sklapanja braka dobili su sina Omara, a konstantno žive na dve adrese - u Parizu, kao i u Egiptu, gde je njihova letnja baza. Svoj luksuzni dom manekenka je opremila sa puno ljubavi.

"Godinama sakupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera u potrazi za inspiracijom i idealnom formulom za savršen životni prostor. Enterijer se, bar u mom slučaju, konstantno izgrađuje i menja. Detalji su njegov esencijalni deo. Obožavalac sam antikviteta, zato sto svaki od njih već ima priču, život i energiju koju unosi u vaš život", rekla je Anika i otkrila kakva je njihova kuća na moru.

Možda će vas zanimati

 "Stan u Parizu je mešavina klasičnog i modernog stila, upotpunjen s dosta antikviteta, kristalnih lustera i persijskih tepiha, dok je naša kuća na moru, koja je smeštena u privatnom rizortu na Severnoj obali uređena je u mediteranskom stilu, dominantne boje su plava i bela. Nameštaj je rustičan, a celokupan enterijer je prozračan", rekla je Anika za "Story" koja je nedavno prokomentarisala epitet koji je prati u domaćim medijima - "arapska princeza".

"Neki novinar je to upotrebio u smislu metafore i to je ljudima verovatno bilo interesantno i onda su tako nastavili da uzimaju jedan od drugog i ljudi je više nisu shvatali kao metaforu. Mi smo koleginice, je l' tako? Da, imali smo ona čuvena predavanja kod profesora Čupića (profesor sociologije na Fakultetu političkih nauka, prim.aut) On je pričao o najboljim socijalnim klasama i koji je najbrži način da se pređe iz jedne u drugu. To je udaja. Mislim da je to u društvenom smislu uvek najinteresantnije. Recimo, čitala sam neke statistike gde su od 10 najbogatijih žena na svetu, njih devet su to stekle ili porodično ili od muža. Žene su i dan-danas mnogo slabije plaćene, iako se nalaze na veoma odgovornim pozicijama, čak i da se nalaze na istim pozicijama kao muškarci, one su i dalje manje plaćene. Tako da eto, od svega što sam ja radila ili što nisam radila, medijima je ipak najinteresantnije to za koga sam se ja udala. I to ne smatram ništa lično, nego naprosto vidim da se to tako odnosi na sve žene. To moramo da promenimo", ispričala je nedavno za "Mondo" srpska lepotica.

Pročitajte i ovo

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije