Megan Markl je nesumnjivo  jedna od najmoćnijih žena današnjice, jer je uspela da uzdrma instituciju poput britanske kraljevine. Veoma je odlučna u svim sferama života i ništa ne prepušta slučaju. Jako dobro zna šta želi od svog braka, kakvom poslovnom uspehu teži, ali i kako da od svog izgleda izvuče maksimum. 

Ona se od malena pridržava zdravih navika, redovno praktikuje jogu i voli da priprema kvalitetna jela.  Od rane mladosti su na njenom meniju sveže salate, riba, bademovo mleko, ali i Megan ponekad ume da da sebi oduška.

Kako je rekla u jednom intervju, neretko se dešava i da pojede nešto od nezdrave hrane: slatkiše, pomfrit, milkšejk, a posebno kada joj u goste dođu prijatelji. Uprkos tome ona posle dva porođaja izgleda odlično, a u tome joj pomaže jedno zlatno pravilo pravilne ishrane. Naime, Megan odmah nakon buđenja, pije čašu tople vode sa limunom koja pomaže telu da se probudi i napuni energijom. I ono što je najvažnije Megan nikad ne zanemaruje doručak.  Zdrave navike je prenela i na svog supruga princa Harija koji je zahvaljujući njoj odrekao alkohola i kofeina. 

Jelo koje Megan Markl obožava

Sastojci:
Acai pire (voćni pire od zamrznutih acai bobica)
bademovo mleko
banane
smrznute bobice
kokosove pahuljice

Priprema:
U čijinu za blendiranje dodajte acai pire, 1/3 šoljice bademovog mleka i ½ banane. Sve pomešajte i kad dobijete kremastu smesu, stavite je u drugu posudu.  Na vrh dodajte kokosove pahuljice, kriške banane i smrznute bobice.

 Izvor: Lepa&Srećna