Voditeljka Sanja Marinković prepoznatljiva je po osmehu, ali prošle godine doživela je dve velike tuge. Smrt oca i razvod, učinili su joj 2020. godinu najtežom u životu. Ipak, razvod nije podnela tragično jer, kako kaže, najlakš je kada neko shvati kada je trenutak da ode.

"Iskreno da ti kažem, ja teško olako puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu, ja sam jedna od onih da ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba ode", rekla je voditeljka za "Premijeru", a  o razvodu nakon 20 godina braka govorila je bez zadrške i istakla da čeka muškarca koji će je inspirisati da bude radosnija.

 "Kada me pitaju kako posle nimalo lakih i lepih momenata u ljubavi imam osmeh na licu i sjaj u očima, volim da istaknem da verujem da na svetu ima više velikih ljubavi nego uspelih brakova, a jedna od njih je bila i moja ljubavna priča sa Aleksandrom. Sećam se reči pokojne Isidore Bjelice iz moje emisije: ‘Ako imaš krivu kičmu, ravna stopala ili krive zube, sve će uraditi da te isprave, ali ako imaš pogrešna ljubavna uverenja, niko se neće uzbuđivati oko toga, iako realno možeš da umreš zbog njih‘", rekla je nedavno Sanja za "Story" i naglasila da se iz emotivnog odnosa povlači čim joj neko postavlja granice.

 "Nažalost, mame i možda bake nisu umele na vreme da nam kažu da ne treba po svaku cenu da nađemo drugo biće koje će osvetliti, usrećiti i promeniti naš život nabolje, već da smo mi same odgovorne za svoju sreću. Moja baka Anđelija se još kao mlada razvela i sama odgajala moju mamu i njenog brata. Živela je s nama dok sam bila mala i njena uverenja su mnogo uticala na mene da naučim da budem svoja i slobodna, i zahvalna sam joj na tome. Prava ljubav mora biti bez granica i takva da, ukoliko postavimo granice, onda smo sebični i mislimo samo na sebe, bilo da je reč o partnerskim ili prijateljskim odnosima. Čim neko postavi granice, ja se povlačim", rekla je Sanja.

 Izvor: Lepa&Srećna