Da "gde ima dima, ima i vatre", ispostavilo se i u slučaju Darka Lazića. Naime, kada je potvrđeno da je veza s Marinom Gagić gotova i da nikave šanse za pomirenjem nema, isplivala je informacija da je pevač u vezi s koleginicom Barbarom Bobak. Darko je vezu prvobitno demantovao naglasivši da sve što se piše jako smeta Barbarinim roditeljima.

"Nisam sa njom, njeni roditelji su revoltirani zbog ove priče, pa nisam baš takav da idem iz veze u vezu", rekao je pevač nedavno a onda su i jedno i drugo na Instagramu objavili snimak sa jedne proslave koji dokazuje koliko su prisni.


Nakon ovog snimka Barbara je odlučila da progovori za medije

"Ne postoje dokazi. Neka nagađaju ljudi. Od 1. maja se poznajemo. Upoznali smo se tako što sam radila u društvu u kojem je i on bio. Došao je tada i tada smo se upoznali", rekla je Barbara, pa dodala da je oduševljena Lazićem.

"Darko je divan. On je duša od čoveka. U njegovom društvu mu je lepo, baš kao što bi bilo i svakom", rekla je ona pa potom za Blic prokomentarisala snimak koji ne nastau u Cirihu.

"To je moja privatna stvar. Svako se sa svakim snima. Nijednim snimkom se ništa ne može dokazati, potvrditi, a ni demantovati. Mi smo na snimku jedno pored drugog i poziramo. Najbolje bi bilo da Darka nazovete u vezi toga" rekla je Barabara.

 Izvor: Lepa&Srećna