Nema žene u Srbiji koja ne bi volela da ponese titilu kojom su obožavaoci počastili Arijanu Rapaćoni Mihajlović. "Najlepša snaja Srbije", napisali su joj na Instagramu, na kojem se pre par dana pojavila odevena u osmeh koji blaži dušu.

Plavokosa italijanska lepotica je bila manekenka i voditeljka kad je susrela legendu srpskog fudbala Sinišu Mihajlovića, a njihova ljubav na prvi pogled traje i danas, posle toliko godina i uz petoro dece.

Arijana je napustila posao 1995. godine i posvetila se mužu i porodici, a posebno iskušenje Mihajlovići su preživeli kad je Siniša oboleo od leukemije. Srbija joj nikad neće zaboraviti poruke, ohrabrenja i dirljive gestove kojima je našu javnost obaveštavala o tome kako je Siniša i bila uz njega na putu izlečenja.

Valjda je svima bilo lakše jer se osećalo da uz njega stoji čvrsta porodica i žena lepa kao dijamant, ali i tvrda baš kao taj dragi kamen. Kad je vidite uz ćerku, deluje još uvek kao šiparica, ali njeni postupci govore da je stil "nežne plavuše" samo imidž. U srcu je, kako je neko napisao  - naša Arijana!

Izvor: Lepa&Srećna