Popularni harmonikaš Aca Sofronijević jedno je od omiljenih lica srpske estrade. Zgodni momak, za koga je i Žika Jakšić do nedavno "raspisivao konkurs" kako bi mu pronašao devojku, konačno ima novu ljubav!

Aca je inače veoma uspešan šef orkestra, kompozitor i producent, ali ženske poglede posebno mami otkako je redovan učesnik emisije "Nikad nije kasno".

harmonikas aca sofronijevic ljubav voditeljka
Instagram nikadnijekasno_official 

Voditelj Žika ima običaj da zadirkuje goste koji su "usamljeni" i da pozove čitav TV auditorijum kako bi se potencijalni kandidati ili kandidatkinje javili radi poznanstva.

Često je znao da se sa takvim predlogom obrati i Aci, zapitkivao ga kako ide ljubav, a muzičar bi se u takvim trenucima samo zagonetno osmehivao.

Sada je konačno rešio da bude manje tajanstven. Kako su mediji nedavno preneli, njegova nova devojka je zgodna voditeljka Granda Sanja Ćulibrk.

Sanja Ćulibrk
Instagram culibrkova_ 

"Divna je. Uživamo zaista, i nekako se trudim da što više vremena provodimo zajedno. Prelepo nam je", izjavio je harmonikaš za Happy. Kako je mnogima svirao na svadbi, očekuje da mu se kolege oduže: "Ja sam svuda svirao, sad moraju malo i oni meni", šali se Aca.

Interesovanje dama ipak ne jenjava, jer Aca ima još jednu tajnu a to je - kako je smršao?  Njegova dijeta interesuje baš sve!

Izvor: Lepa&Srećna