Slavlje povodom prodaje "Granda" bilo je onako kako i dolikuje - grandiozno. Atmosfera je bila vesela, a mikrofon se najviše nalazio kod ženskog dela porodice Živojinović, odnosno, Lepe Brene i Aleksandre Prijović.

Među zvanicama bile su brojne poznate ličnosti, među kojima su Đorđe David, Sanja Kužet, Voja Nedeljković sa suprugom Majom, Ana Bekuta, Žika Jakšić, Marija Šerifović, koja je došla u pratnji ovogodišnjeg pobednika „Zvezda Granda“ Mahira Mulalića i pobednicom prethodne sezone Džejlom Ramović. Ipak, najviše pažnje privukle su Brenine snaje, Aleksandra Prijović i Sandra Miljaković.

Ipak, najviše pažnje privukle su Brenine snaje, Aleksandra Prijović i Sandra Miljaković. Dress code je bio glamurozan, a crnka i plavuša privukle su pažnju svojim odevnim izborima. 

Dok je Aleksandra nosila haljinu crvenu boje koja joj je savršeno pristajala,  Sandra se odlučila za haljinu midi dužina cvetnog dezena. Prija je ponela trendi papuče boje kože, dok se Sandra odlučila za klasiku - crne sa tankim kaišićima na visoku potpeticu.

Instagram/AleksandraPrijovic, ATA / Antonio Ahel Svi pričaju o Breninim snajama - prave zvezde večeri

 Aleksandra Prijović i Sandra Miljaković već više puta su se pokazale kao sjajne jetrve. Osim što neretko zajedno provode vreme u porodičnom okruženju, često zajedno i izlaze, a na Grand žurki su se skupa odlično provele.

Izvor: Lepa&Srećna