Poznati

MAHIR MULALIĆ, POBEDNIK ZVEZDA GRANDA: "Pobedu posvećujem njoj"

Autor Jasmina Glišić

Mladi takmičar Mahir Mulalić posvetio je pobedu u finalu takmičenja Zvezda Granda najdražoj osobi koju je nedavno izgubio...

Izvor: ATA / Antonio Ahel

U finalu Zvezda Granda, otkazanom prošle godine zbog korona virusa, sinoć je pobedio Mahir Mulalić, mladi takmičar iz Gračanice u Bosni i Hercegovini.

Nakon poslednjeg preseka brojenja glasova, od ukupno pristiglih 480.000 glasova, Mahir Mulalić, kandidat Marije Šerifović, je, dobio 133.500 glasova.

Produkcija je ove godine rešila da pobednika pored statue, nagradi i automobilom, kao i da mu pokloni dve pesme i kompletan marketing u okviru Grand produkcije.

"Ovo mi se, normalno, prvi put dešava u životu. Ne može se opisati, tek za nekoliko dana ću moći da saberem utiske", rekao je pobednik koji se sav tresao od sreće, pa se prisetio da je pao u nesvest na jednom od snimanja.

"Ovo je šok, a ovu pobedu posvećujem za majku! Majko, ovo je za tebe", rekao je Mulalić, koji je dodao da njemu redni broj 13 nije baksuzan.

Inače, Mahir je u finalu pevao pesmu "Mama", što je potreslo mnoge, budući da je mladom pevaču pre svega nekoliko meseci preminula majka, zbog čega je prvobitno odustao od daljeg učešća u takmičenju. Ipak, uz podršku produkcije, mladi pevač se vratio u Zvezde Granda i pobedio!

 Izvor: Lepa&Srećna