Mlada i talentovana pevačica Krstinja  Todorović oduševila je glasom i pesmom na takmičenju Zvezde Granda već kada se prvi put pojavila pre nešto više od dve godine. Međutim, odmah se našla i na udaru kritika zbog viška kilograma koji su joj ugrožavali zdravlje. Tada je ova darovita Crnogorka imala punih 145 kilograma i bila na korak od dijabetesa.

Uz pomoć porodice, ali i mentorke Marije Šerifović, Krstinja je skupila dovoljno snage i motivacije da se uhvati u koštac sa svojom gojaznošću. Bila je neophodna pomoć stručnjaka, pa se podvrgla operaciji resekcije želuca i to joj je promenilo život. Oporavak nije bio lak, a njena ishrana se u početku svodila na tek zalogaj-dva. Danas ona može da jede šta god poželi, osim slatkiša a ne konzumira ni alkohol.

Omiljena hrana mlade zvezde u usponu su čorbice, a redovno su na njenom jelovniku belo meso i salate, objasnila je jednom prilikom za Blic. Uz promenu linije ide i novi imidž a najnovija modna kombinacija u crnom izazvala je buru oduševljenja na njenom Instagram profilu. "Ženo, kao avion si!", glasi jedan od komentara.

Za ovo izdanje zaslužan je Bata Spasojević koji je vešto obukao Krstinju tako da izgleda kao da nosi toliko popularni kroj ove sezone - kombinezon. Trik koji je čini posebno vitkom je široki pojas, a ovaj modni detalj već se pokazao kao pun pogodak i u prethodnim modnim izdanjima. On na poseban način ističe obline pa će ga i druge dame sa ovakvom linijom rado nositi.

Izvor: Lepa&Srećna