Naše poznate pevačice pohvalile su se ovog jutra šta su imale na trpezi za doručak. Dok smo za neke i očekivali lagan i zdrav doručak, druge su nas pomalo iznenadile!

Emina Jahović je poznata po svom zdravom načinu života. Ona vodi računa ne samo o svom spoljašnjem izgledu, kom posvećuje dosta pažnje - stilom i vežbanjem, već i pazi i te kako šta jede.

Pa je tako za očekivano i bilo da će se na njenom jutarnjem meniju naći neko sveže voće poput zdravih borovnica i pomorandže, kombinovano sa muslijem punim bobičastog voća.

emina jahovic
Instagram / yaemina 

Ali kada je Ceca Ražnatović u pitanju, pihtije za doručak su pomalo neobičan izbor. Balkanska diva ima zavidnu liniju i u petoj deceniji života, ali kada se doručkuje u gostima kod političara Dragana Markovića Palme, onda su pihtije, slaninica i meso neizbežan jutarnji obrok! 

ceca
Instagram / cecaraznatovic 

ceca
Instagram / cecaraznatovic 

Marija Šerifović se trenutno nalazi na odmoru u Americi, pa se izgleda u potpunosti navikla na tamošnji stil života. Njen jutarnji izbor hrane je bio: pržena slanina i jaja - pravi američki doručak!

Ipak nisu samo ugljeni hidrati bili na meniju, Marija je napravila balans jednom svežom salatom od paradajza i krastavca.

marija serifovic
Instagram / Serifovic 

Izvor: Lepa&Srećna