Dženifer Lopez je objavila dirljivu sliku sa ocem Dejvidom na svom Instagram nalogu, uz čestitku za Dan očeva. Latino diva je vrlo vezana i za majku i za oca, a ovom prilikom je dopisala:

"Tata, nema dovoljno reči kojima bih opisala koliko mi značiš... volim te zauvek... na sve načine! Srećan Dan očeva svim divnim tatama koji su tu svakog dana za svoju decu!! Vi ste neophodni, vole vas i cene više nego što ćete ikada znati. Danas slavimo vas!"

Inače, Dejvid Lopez je Portorikanac, a on i Dženiferina majka Gvadalupe su emigrirali u Ameriku kao deca, tako da je JLo odrasla u Bronksu. Otuda i njen nadimak "Barbika iz Bronksa".

Džej Lo kaže da su joj oboje uvek bili velika podrška, a i sa sestrom je veoma bliska. Kao dete je volela trčanje, a tata je već tada podsticao i stalno naglašavao koliko je ponosan na nju. "Da, da, moja ćerka se bavi trčanjem", govorio je, "a ja sam tad imala samo devet godina", priča američka zvezda.

Dženifer Lopez kao beba sa ocem
Instagram / jlo 

"Znaj da uvek postoji neko ko te voli i ko ne želi bilo šta da mu daš. Uz sve druge ljude na svetu, važno mi je da takvog imaš. I da ti to znaš - govorio mi je tata", opisala je jednom prilikom.

Dejvid je danas vrlo diskretan kad je u pitanju njegova ćerka. Poslednji put kad su ga novinari kontaktirali, bilo je to povodom raskida veridbe Dženifer i Aleksa Rodrigeza. "Nisam ništa čuo o tome", odgovorio je on na pitanja novinara.

Uz čestitku za Dan očeva, lepa Latina je objavila i sliku sa ocem iz ranog detinjstva. Primetna je sličnost između njenih današnjih crta lica i oca u mladosti, ali su svi iznenađeni i kako sjajno izgleda Dejvid sada.

Da podsetimo, on sledeće godine puni 80, a kako je i Dženifer zagazila u šestu deceniju, mnogi su prokomentarisali da on izgleda kao da ima njene godine.

 Izvor: Lepa&Srećna