Otkako se razveo od pevačice Nataše Bekvalac, Ljuba Jovanović nije se pojavljivao u javnosti niti je ikada davao izjave o privatnom životu. Ipak, svoju veliku sreću da je postao tata, podelio je i na društvenim mrežama gde je objavio fotografiju svojih lepotica - ćerke Irine i supruge Milice.

Prvo je objavio fotografiju svoje tek novorođene ćerke uz kratak komentar "Moja"

ljuba jovanovic postao tata
INSTAGRAM/LJUBA4JOVANOVIC 

 Rukometaš je onda pokazao i svoju izabranicu Milicu koja ga je učinila najsrećnijim čovekom na svetu.

ljuba jovanovic postao tata
INSTAGRAM/LJUBA4JOVANOVIC 

"Hvala ti, junaku moj!", napisao je uz fotografiju supruge, koju do sada nije pokazivao javnosti.

Nataša i Ljuba venčali su se u februaru 2015. a razveli dve godine kasnije u martu. O razlozima nisu govorili za medije, ali su izvori bliski tadašnjem paru tvrdili da su najveće neslaganje imali upravo oko dece - Ljuba je želeo da se ostvari u ulozi oca dok je Nataši tada bila prioritet karijera.

"Ljuba je Nataši rekao da sa njom želi dete. On obožava njenu Hanu. Zaiste ju je prihvatio kao svoju ćerku, i devojčica je njega veoma zavolela. Zbog Hane su i on i Nataša i odlagali odluku o razvodu. Bojali su se kako će to da utiče na nju jer je navikla da živi sa oboje. Ipak, nisu više mogli da izdrže", rekao je  izvor za "Blic",  i dodao da je rastank bio jedino rešenje. 

"Kada joj je rekao da želi da ima dete sa njom, Nataša je bez razmišljanja rekla da ona nema potrebe za još dece, da želi karijeru, da želi da bude još bolja i uspešnija. Ljuba to razume, ali ipak, njegova želja da bude otac je jača od svega. Zato su i shvatili da je najbolje da se rastanu", zaključio je izvor.

Izvor: Lepa&Srećna