Košarkaški as razočarao je brojne navijače kada je objavio da neće igrati za reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a lepa vest je pravi razlog takve odluke. Nikola Jokić postaja tata, njegova supruga Natalija je trudna, beba stiže u septembru.To je otkrio Nikolin otac Branislav i potvrdio da MVP NBA lige želi da se odmori od naporne sezone.

"Nikola i Natalija u septembru očekuju prinovu. Još uvek ne znam kako će se organizovati, ali mislim da Nikoli niko ne treba ništa da zameri, pošto je to najbitniji događaj u životu. Mi znamo da on nije prvi sportista koji će dobiti dete, ali svako to doživljava na drugačiji način", rekao je Branislav i otkrio kakav je njegov sin zaista.

"Nikola je uspeo da postigne ono što niko sa naših prostora nije pre njega, i naravno da smo svi srećni i ponosni zbog toga. Zaslužio je MVP nagradu. I da je nije dobio, za njega to ne bi bio smak sveta. takav je, ne voli glamur, opuštenog je karaktera, i to svi Somborci znaju", za "Somborske novine" rekao je otac košarkaškog asa i istakao da je njegov sin jedva čekao da se vrati kući. Posebnu ulogu u njegovom životu imaju njegova braća Strahinja i Nemanja, kao i supruga.

"Oni čine krug koji ga čuva i drži u momentima kada mu je svega preko glave. To su trenuci koje treba prevazići", rekao je košarkašev otac.

 Izvor: Lepa&Srećna