Voditeljka Dušica Jakovljević je već godinama pred kamerama, pa je vešto naučila koja garderoba joj dobro stoji. Zato kaže da njena linija nije savršena već da ume dobro da se "upakuje".

"Prvi put sam u životu ugledala sedmicu kao broj na svojoj vagi. Ne vidi se jer sam ja u suštini zgodna žena. Sada počinjem da vodim računa kada je ishrana u pitanju, tako da ću liniju tek dovesti do savršenstva", rekla je Dušica i otkrila da li se lošije oseća otkako je nabacila koji kilogram.

"Promenila mi se svet o tome kada sam počela da dobijam koji kilogram više.Tada sebe smatam mekanom, a ne debelom. Vodim računa o sebi spolja, ali i iznutra. Vodim računa o koži. Često znam da kažem kao Riska:  ‘Ja sam otečena sam, a ne debela'. Meni se voda skuplja jer je ne pijem uopšte. Voda mi se gomila. Kada god krenem da se žalim na račun toga da sam se ugojila prijatelji mi kažu da se to ne vidi jer kilograme nosim kako treba", rekla je Dušica za BlicSuperTV koja za sebe tvrdi da izgleda mlađe.

"Ja nikada neću biti žena svojih godina. Izgledam mlađe, oblačim se i ponašam tako kao da sam bar 10 godina mlađa nego što jesam" rekla je ona nedavno.

Izvor: Lepa&Srećna