Dugačka pauza u poslu na koju su svi sa estrade bili primorani zbog korona virusa odrazila se na karijeru mnogih. Među pevačima je bilo i dosta onih koji su u pandemiji izgubili svoje najbliže, dok su neki otpočeli nove karijere - postali blogeri, jutjuberi i tome slično.

Međutim, pevačica Dara Bubamara kaže da je ovaj period iskoristila da putuje i odmori se. 

"Za mene se korona završila kad sam objavila novu pesmu", ispričala je pevačica za Svet. "Imala sam mnogo sreće, jer su pare same dolazile a podršku sam dobijala i od porodice, i od dečka i od prijatelja."

Prema njenim rečima, samo putovanja su joj pomogla da izdrži godinu korone jer je to jedino odgovaralo njenom temperamentu. "Iza mene je 20 godina karijere tokom kojih sam vredno radila", priča Dara.

"Ulagala sam u biznis i stanove, volim i da stvaram i da radim. Dok su drugi uživali, ja sam decenijama pevala svakog vikenda - od Tuzle do Nemačke - i imam dosta stanova. Mogla sam da tokom krize zbog korone i prodam neki stan, ali bogu hvala, nisam."

Dara je bila i član žirija u pevačkim takmičenjima ali kaže da joj je to odnosilo dosta energije. Zato ne bi bila spremna za još jedno slično "radno mesto" mada kaže da bi se njena energija odlično uklopila sa Jelenom Karleušom.

Izvor: Lepa&Srećna