Pevačica Slavica Ćukteraš je bila u braku sa poznatim golmanom Vladimirom Avramovim, sa kojim ima ćerku Viktoriju. Nakon što se udala za poznatog fudbalera, ona se povukla sa javne scene i posvetila porodici. 

Otkako se razvela, malo je živnula, pa je počela aktivnije da se pojavljuje u medijima, a aktivna je i na društvenim mrežama. Mnogi se pitaju da li se ona to ponovo zaljubuila i kakav je njen emotivni status.

"Nisam se još zaljubila i iskreno ne tražim ljubav, neka sada ona nađe mene". rekla je pevačica za "Alo", pa je dodala i da više ne bi stala na ludi kamen jer se o njega jednom već saplela.

Otkrila je i da li bi se ponovo udavala, nakon jednog neuspešnog braka iza sebe.

"Ne bih se ja više udavala. Papir stvarno ne znači apsolutno ništa. Može samo da te upropasti. Shvatila sam da brak stvara tenziju i po mom mišljenju, to je samo obaveza više", rekla je Slavica, pa se osvrnula na kovid koji je preležala: "Sada sam zdravstveno dobro, ali zbog korone i karantina sam totalno poludela i sada sam još luđa".

Folk pevačica je, nakon preležanog kovida, imala problema sa sluhom, srcem i plućima, a sve je to podelila sa publikom kako bi ih upozorila na posledice.

Izvor: Lepa&Srećna