Najpoznatiji muzičar na našim prostorima Zdravko Čolić danas proslavlja 70. rođendan. Dugo godina je na sceni, a svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti i vodi računa o svojim potezima.

Zdravko Čolić je sa suprugom Aleksandrom u braku od 2001. godina sa kojom ima dve ćerke Laru i Unu. Rođen je 1951. godine u Sarajevu, a trenutno sa porodicom živi u elitnom delu srpske prestonice. Nedavno su njegove komšije otkrile kakav je on privatno.

"Zdravko je nekako uvek ostao skroman i prizeman, nikad se nije ponašao kao zvezda, već kao običan čovek, gospodin. Iz istog smo kraja, imam troje dece i često ih vodim na Košutnjak, u parkovima i na igralištu, i tu sam ga više puta srela sa ćerkicom Larom. Devojčica je vaspitana, vidi se da je lepo odgojena i da su se roditelji bavili njenim vaspitanjem, a Zdravko joj je baš posvećen. Deluje da uživa da je gleda dok trči, igra se i druži sa decom, ni ona nije bahata i ne ponaša se nadobudno kao što umeju deca imućnih ljudi", rekla je komšinica Zdravka Čolića za "Blic" i dodala: 

"Pravo da vam kažem, malo ko bi u parku i prepoznao Zdravka. Povučen je, stavi kačket ili kapu ukoliko je hladnije, i uopšte nije nametljiv. Drago mi je uvek da ga vidim. Podseća me na detinjstvo, odrastala sam na njegovoj muzici. Uvek je čuvao svoju privatnost, porodica mu se nikada nije provlačila po medijima, valjda nije hteo deci da nametne taj neki teret koji nosi njegova slava. Vidim da ga ljudi poštuju, uvek se obraduju kad ga prepoznaju, a on za svakog ima ljubaznu reč. Nije ni čudo što je sve ove godine ostao veličina. Živimo u susedstvu i evo ja nikada nisam čula da je neko rekao nešto ružno ili da mu je Čolin postupak zasmetao."

Komšije su otkrile da su i on i supruga veoma fini i prizemni ljudi, a njihova kuća je veoma dobro obezbeđena. Ima dve kapije i ogromno prostrano dvorište. Zdravko Čolić često voli da džogira i da pije vino na svom velelepnom imanju, a sa komšijama uvek ima dobar, prijateljski odnos.

Izvor: Lepa&Srećna