Autorka najvećih hitova na Balkanu Marina Tucaković je duži vremenski period bila loše. U pojedinim trenucima je osećala povraćanje, malaksalost, sve do te mere da nije mogla da ustane iz kreveta.

Njena velika želja i volja za životom su je održale, a tokom tog teškog perioda je imala veliku podršku svog sina Laće i supruga Fute. U poslednje vreme poznatoj autorki je dosta bolje, pa je posetila nekoliko gradskih dešavanja.

"Svi su fokusirani na nju, njeno lečenje i oporavak. Čak i u momentima kada joj je bilo bolje retko kad se negde kretala zbog korone jer joj je zdravstveno stanje baš bilo narušeno, pa bi joj ovaj virus haos napravio. Ko zna šta bi bilo. U proteklih nedelju dana baš je živnula, išla je I na snimanje jedne emisije, viđa se sa prijateljima, uželela se svega. Marina je pravi boem. Oduvek je volela život, druženje, provod, pa sada kada su mere malo popustile, i ova pandemija je stavljena koliko- toliko pod kontrolu, počela je da se kreće. Dobila je i inspiraciju da ponovo piše tekstove, samo, kako pevači kažu sad im je problem što ne mogu dobre melodije da nađu, a tekstova će biti", objasnio je izvor blizak Marini Tucaković za "Svet".

Pored toga i njen suprug se oglasio, kada se umesto nje javio na telefon za pomenuti list.

"Marina je otišla do grada nešto da završi. Bolje se oseća. Telefon je zaboravila u stanu, pa se zato ja javljam. Ide sve na bolje, optimisti smo", rekao je.

Podsetimo da se Marina Tucaković duže vreme borila sa karcinomom dojke, a pojedine terapije niju dale očekivani efekat, pa je autorka najpoznatijih pesama pala u kolica. Stanje joj se naglo pogoršalo  u jednom trenutku, pa je cela borba toliko slomila. Konačno je posle dužeg vremenskog perioda bolje i konačno je stala na noge. Njena porodica joj je bezrezervna podrška i svi željno iščekuju njen veliki oporavak.

Izvor: Lepa&Srećna