Pevač Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu.

Iza sebe je ostavio neutešne roditelje Stanu i Vidoja, ćerku Laru i suprugu Maju, a njihove rane i dalje bole istom jačinom. Neutešni otac kaže da sina sanja gotovo svake noći,a da njega i suprugu u životu drže unuke.

"Neočekivano, još sam na spisku živih. Nisam verovao da mogu pregurati ni nedelju dana kada nas je Darko napustio, a evo prođe 10 godina. Drže nas u životu naše unuke, i to nam mnogo znači. Posebno kad vidim Laru. Išli smo godinama svake subote, ali više nisam u mogućnosti da idem stalno zbog zdravlja. Sad se vidimo četiri-pet puta godišnje i redovno preko video-poziva. Moramo živeti, nema nam druge. Stalno sanjam sina, svako drugo-treće veče, bili smo jako vezani. Bio je izvanredan sin, otac i suprug. Svi su ga voleli", rekao je otac za Kurir, dok je Darkova majka istakla koliko im znači što u centru Obrenovca postoje spomen-ploča i fontana s Darkovim likom.

"To nas drži. Ljudi darka ne zaboravljaju, za njega niko nikada nije mogao ružnu reč da kaže. I u muzičkim takmičenjima mnogi pevaju njegove pesme", rekla je Stana.

 Izvor: Lepa&Srećna