TV voditeljka Jovana  Jeremić koja je podigla buru u javnosti prvo svojim otkazom na TV Hepi, a zatim i pričom o novim poslovnim ponudama odlučila je da podeli sa svojim pratiocima detalje iz svoje bračne idile.

"Momenat kada sam poklekla. Na kvarno me smuvao, kao rodjendan mu je, a pripremio prsten. I šta sam mogla nego da kažem DA. Gde da odbijem čoveka koji se toliko potrudio. Ja sam slaba samo na LJUBAV i ČISTU EMOCIJU. NA ČAST", napisala je voditeljka.

jovana jeremic muz voja milosevic
Instagram / jovanajeremicmilosevic 

Pratioci su mogli i da zavire u specijalitet koji priprema njen muž - hranu cara Dušana Silnog - suve šljive u slaninici! Kako kaže, njen suprug Voja je tačno znao šta želi, a ona je mislila da se nikad neće udati jer joj to nikad nije bilo na pameti.

suve sljive u slanini
Instagram / jovanajeremicmilosevic 

I za venčanicu je imala posebnu želju. Nije htela belu haljinu, jer je to - kaže - "za normalne žene". Odlučila se za glamuroznu toaletu boje vina,  ukrašenu širokim zlatnim pojasom. Ja sam uvek bila žena sa muškim mozgom, napisala je Jovana i dodala da su se venčali 31. jula, na Vojin rođendan.

jovana jeremic vencanje voja milosevic
Instagram / jovanajeremicmilosevic 

Izvor: Lepa&Srećna