Dragana Mirković često je isticala koliko je srećna životom koji vodi. U suprugu Toniju Bjeliću pronašla je srodnu dušu i pravi oslonac. Pevačica je veoma vezana za njega i njegovu porodicu, koju veoma voli i poštuje, a u ovom trenucima ona je suprugu najveća podrška.

Naime, otac Tonija Bijelića je preminuo, a cela porodica skrhana je velikim bolom. Prijatelji porodice pružili su podršku i izjavili saučešće, a Toni se od oca oprostio i na društvenim mrežama.

"Počivaj u miru, tata",  napisao je on.

Dragana i Toni su u braku 21 godinu, a iako su mnogi pokušavali da poljuljaju njihov odnos, to do sada nikome nije pošlo za rukom. Nedavno su zaposleni u njihovom dvorcu u Beču otkrili kakav je Draganin i Tonijev odnos zaista.

"Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa: ‘Mico moja, lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu!' Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom" , rekla je za dnevni list "Alo" žena zaposlena kod Dragane i Tonija i dodala da se pevačica unervozi samo zbog jedne stvari.

"Gaga se jedino unervozi kada ima mnogo obaveza van kuće. Jer ona je porodični tip, živi za kuću i muža, naravno, i decu. I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, ni ona, ni Toni. Zaista su divni ljudi", rekla je ona.

 Izvor: Lepa&Srećna