Pevačica Milica Pavlović uvek je vešto izbegavala pitanja o privatnom životu. O njenim emotivnim vezama se ne zna mnogo, ali je istakla da će pravog predstaviti javnosti kada za to dođe vreme. "Seksi senjorita" je po svoj prilici pronašla čoveka svog života.

Naime, ona je uplovila u vezu sa sedam godina mlađim crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, a iako je ostala dosledna stavu da ne odaje detalje iz privatnog života, priznala je da su muškarci počeli da joj prilaze.

"Imam mnogo udvarača i drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili. Izgleda da se napokon isplatilo što sam devet godina pričala na sva usta da volim džentlmene koji se ne stide da priđu ženi", rekla je Milica za Informer i priznala da jedva čeka da stane pred matičara.

"Kao i svaka devojka, i ja se već dugo pripremam za svoje venčanje. Znam da će mi tog dana najveći stres biti da šminkom ne uprljam venčanicu", kaže Pavlovićeva.

Mladi vaterpolista potiče iz sportske porodice - majka Dijana je bila plivačica, a otac nekad uspešni fudbaler Niša Saveljić. Nikolas je kao i Milica misteriozan kada je reč o emotivnom životu, ali je za magazin "Story" svojevremeno otkrio koje osobine kod žena prvo primeti.

"Osmeh i dobar smisao za humor, bez njega sam kao uvela lala. Takođe me privlači ambicioznost i inteligencija. Nadam se da ne tražim previše", rekao je sportista.

 Izvor: Lepa&Srećna