Na gala proslavi prvog rođendana Željka Ražnatovića okupile su se brojne zvanice sa srpske estrade, pa su fotografi zabeležili mnoštvo ekskluzivnih toaleta. Međutim, posebnu pažnju svojim stajlingom izazvala je Cecina ćerka Anastasija koja inače veoma vodi računa o svakom modnom detalju.

Lepotica koja je i sama proslavila rođendan pre samo nekoliko dana odlučila se i ovog puta za kratku haljinu. Dok je na svojoj žurci blistala u žutoj mini toaleti, sada je obukla - kako se kaže u narodu - "crveno na radost". 

Čitava haljina je u tankim draperima, što zaista traži besprekornu figuru. Budući da Anastasija održava vrlo vitku liniju, smelo je ponela veoma zahtevan model. Dekolte je izazovan, a dodatno ga čini  koketnim tanka postava u boji pudera koja je gotovo neprimetna pa izrez deluje još dublji. 

Anastasija Ražnatović
Kurir / Damir Dervišagić 

Mnoge dame su se zapitale čija je ovo kreacija, jer je pomalo podsećala na rođendansku haljinu. Međutim, ipak je otkriveno da je Cecina ćerka lično radila sa dizajnerom da bi model bio baš po njenom ukusu. 

Zanimljivo je da nije ponela nikakav nakit - uz jednostavne sandale u "nud" nijansi, stajling je bio više nego sveden. Kosa je padala u blagim talasima do pola leđa, a crni lak na noktima je bio jedini kontrastni detalj.

Izvor: Lepa&Srećna