Serija "Prijatelji" obeležila je jedno vreme. Avanture glavnih junaka Rejčel, Rosa, Monike, Čendlera, Džoija i Fibi oduševljavale su gledaoce, a posebno činjenica da je prijateljstvo uvek pobeđivalo sve njihove životne nedaće.

Fanovi su zdušno najvijali da ova serija dobije priliku za "drugi život", a uprkos tome što je i sama Dženifer Aniston 2017. godine izjavila da se to neće dogoditi jer bi, kao je rekla, “Prijatelji” snimani u današnje vreme bili izuzetno dosadni, obožavaoci su dočekali da poznatu šestorku vide na okupu prvi put posle 17 godina.

Na setu su se okupila dobro poznata lica: Kortni Koks, Met le Blank, Lisa Kudrou, Dženifer Aniston, Metju Peri i Dejvid Švimer. Gledaocima je posebnu pažnju privuklo neobično ponašanje čuvenog Čendlera. On je tokom intervjua kojim su najavili seriju govorio prilično nerazgovetno i često zurio u prazno.

Glumčeve obožavaoce je njegovo stanje posebno zabrinulo jer je u prošlosti imao velikih problema sa zavisnošću od droge i alkohola, i na kraju depresijom. Javnost se toliko ustalasala zbog Čendlera da se njegov tim oglasio i objasnio da se neobično ponašao jer je bio u bolovima. 

 "Članovi njegovog tima rekli su da je bio na hitnom zahvatu kod zubara ranije tog dana. Bio je u bolovima, a to je uticalo i na njegovo ponašanje i zbog toga je nerazgovetno govorio. Niko ne želi da daje intervju nakon zubarskog zahvata, ali to se događa“, ispričao im je izvor za strane medije.

Metju Peri je svojevremeno izjavio da se ne seća dela svog života i to onda kada je bio najpopularniji.

 "Ne sećam se tri godine. Tamo negdje između treće i šeste sezone. Bio sam malo izvan toga“, rekao je.

  Izvor: Lepa&Srećna