Nova frizura i drastična promena boje kose bili su dovoljni da TV voditeljka Šeron Osborn (67) bude glavna tema ženskih razgovora, piše Lepa & Srećna.

Šeron je farbala kosu u crveno punih 18 godina, a sada je - kako kaže - osetila da je došlo vreme da s tim prestane.

"Zaista mi je farbanje više dojadilo", objašnjava Šeron i dodaje kako se umorila od odlazaka kod frizera da bi postala nešto "što nije". Naime, budući da je potpuno seda, njenu tamnocrvenu nijansu bilo je neophodno iznova farbati čak jednom nedeljno!

Za njenu prelepu transformaciju zaslužan je kolorista Džek Martin kome je bilo potrebno punih 8 sati da izvuče divnu srebrnu nijansu Šeronine kose na svetlo dana.

Frizer Džek Martin kaže da je ovo bio sjajan dan u njegovoj karijeri i da mu je bilo veliko zadovoljstvo da se pobrine za kompletnu promenu voditeljke koja je na TV ekranima skoro svakog dana.

Nije smeo, kako objašnjava, ništa da joj obeća već je samo rekao da će dati sve od sebe.

Cilj je bio da više ne mora da ide na farbanje jednom nedeljno, a ono što je postigao je - zapravo - jedna izuzetno svetla, platinastoplava kosa koja izgleda kao da je seda.

Supruga poznatog hevimetal muzičara Ozija Ozborna dobila je mnogo puta isto pitanje - šta je rekao njen muž kad je video novu frizuru.

Odgovor je nasmejao sve.

Rekao je "Đavo nosi Pradu!", kaže Šeron. Svi se, međutim, slažu da joj prirodna boja kose odlično stoji i da ovako izgleda mnogo mlađe.

Gospođa Ozborn tako se priključila Džejn Fondi (82), koja je na dodeli Oskara 2020. godine takođe pokazala srebrnosedu kosu i Helen Miren (74), koja takođe voli svoju sede vlasi.

Brojne komplimente na dodeli Oskara dobila je i Olivija Kolman (46), koja se pojavila kao platinasta plavuša - skoro kao da je i sama seda!

Budući da je prethodna boja bila izrazito tamna - Olivija je bila smeđa - i njena transformacija nije mogla da bude brza.

Ipak, njen frizer Markus Fransis kaže da je nervoze bilo manje jer popularna glumica za aktuelna snimanja nosi periku!

Tekst: L. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna