"Napumpane" jagodice i upali obrazi zbog kojih su Demi Mur opisali kao "džoker" lice na nedavnoj reviji modne kuće Fendi sve su češće ono što žene traže od plastičnih hirurga, naročito u svetu. Međutim, na silne komentare u vezi s njenim izgledom, popularna glumica na pragu sedme decenije se nije osvrtala danima.

Zato ne čudi što je prvo njeno pojavljivanje u javnosti, odnosno intervju koji je dala - ni manje ni više nego  Naomi Kempbel - dočekano sa tolikim interesovanjem. Međutim, sve o čemu je bivša supruga Brusa Vilisa govorila bilo je - kako se ona osećala u ulozi manekenke. 

Ponovila je i prethodno već poznate utiske, kako je to bilo ostvarenje njenih snova iz mladosti, kako je čitav nastup izgledao magično i kako se osećala baš kao tinejdžerka. Prethodna pojavljivanja na Jutjubu, kao i na ostalim društvenim mrežama, uglavnom su koncipirana tako da Demi pokazuje prirodne načine za negu lepote. Međutim, druge jutjuberke se ne libe da spekulišu o njenim plastičnim operacijama. To posebno uverljivo rade one kojima je estetska hirurgija najvažnije polje interesovanja, a tvrde da je zvezda Holivuda sigurno imala bar tri pred ovu reviju.

Prva je podizanje kože iznad obrva, čime se dobija blago zatezanje čela a oči deluju krupnije. Druga je blefaroplastika, odnosno uklanjanje viška kože na očnim kapcima. Treća se odnosi na toliko osporavane obraze, pri čemu niko nije baš sasvim siguran da li je došlo do "prepumpavanja" ili su jagodične kosti glumice nespretno naglašene konturisanjem za dpotrebe revije.

Sigurno je da će njen izgled postajati sve prirodniji kako vreme bude prolazilo, jer većina upućenih komentatora smatra da je modna revija došla suviše brzo posle operacija pa se kod Demi vide efekti tretmana više nego što bi trebalo.

demi mur naomi kempbel
Youtube / Naomi 

Izvor: Lepa&Srećna