Milica Todorović važi za prirodnu lepoticu, koja svojom pojavom i harizmom pleni. Ipak, pevačica nije u potpunosti bez korekcija, štaviše ona to ni ne krije. 

Milica Todorović je svojevremeno govorila o "veštačkim " stvarima koje ima na sebi. Osim zuba, umetaka kose, ona se podvrgla i estetskoj korekciji nosa. Nedavno je otkrila i zbog čega se odlučila za tu inervenciju, da li je u pitanju nezadovoljstvo ili nešto drugo.

"Nos sam operisala zbog zdravstvenih problema. Osam godina sam koristila kapi za nos i one su mi oštetile sluzokožu. Namerno sam rekla javno da sam operisala nos, jer nisam htela da ostali to nagađaju i da ne bih bila kao neke moje koleginice koje kriju da su imale estetske korekcije", objasnila je Milica Todorović za "Blic".

Pored nosa i urađenih zuba Milica ništa više nije korigovala na sebi, a uz to je dodala da li bi se ponovo podvrgla nekom estetskom zahvatu.

"Ne bih zaista", rekla je.

Jedno vreme je nabacila nekoliko kilograma više, a onda je značajno smršala. Tokom karantina se opustila, a kilogrami su se nizali. Odlučila je da se posveti treningu, a četiri meseca je bila na rigoroznoj dijeti koja je dala odlične rezultate. Trik koji je koristila sastoji se u tome da je smanjila količinu hrane koju unosi, ali je imala više obroka u danu.

Izvor: Lepa&Srećna