Prve dane posle uspešnog nastupa na takmičenju za pesmu Evrovizije, Uraganke su odlučile da provedu u odmoru i posvete se sebi. Tako se Sanja  Vučić uputila kod tatu majstora gde se podvrgla novom tretmanu.

Naime, na desnoj lopatici je istetovirala krupan cvet lotosa, a čitav postupak je protekao uz puno šale i pesme jer je glavni akter njen stari poznanik Filip Reljić, inače poznat i kao učesnik rijaliti programa.

"Tetovaže su nešto što ja volim", otkrila je Sanja i rekla da mnoge nemaju neku posebnu posvetu niti naročito značenje. "Jedina koju sam lično namenila je ova velika tetovaža cveća na butini, a tu je svaki posvećen nekoj naročitoj ženi u mom životu", objasnila je Sanja.

Inače, Sanja je u desnom vrhu leđa imala staru tetovažu lava koju je sada odlučila da prekrije cvetom lotosa - simbolom nevinosti, čistote, večne mladosti i lepote.

Sanja ističe ovu tetovažu nikom nije posvetila tako da za nju nema neko naročito značenje. Njena jedina želja jeste bila da prekrije stari crtež. Činjenica je ipak da on zaista deluje dosta skromno i nekako "izbledelo". Uz nove uspehe i novi imidž, očito ide i nova tetovaža!

Sanja Vučić tetovaža
Instagram / filiptattoo 

Svi se slažu da je i ona sama pravo oličenje vatrene balkanske lepote. Neki njen fantastičan izgled pripisuju plastičnim operacijama, ali u javnosti još nije poznato da je uradila bilo šta osim dopunjavanja usana filerima.

sanja vucic tetovaza
Instagram / sanjalilwolf 

Nema sumnje da atraktivnosti doprinosi upadljiva šminka i visoka fotogeničnost, ali Uraganka iz Kruševca kaže da redovno trenira. Sigurno da joj podršku u tome daje i brat Miloš, a svi jedva čekaju da vide koji novi projekat sledi iz ove porodice.

Izvor: Lepa&Srećna