"Tužnog srca vas obaveštavam da je moja divna supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke", objavio je slavni glumac Džon Travolta 12. jula 2020. godine, piše Lepa&Srećna.

"Hrabro je vodila ovu borbu, uz ljubav i podršku tolikih ljudi", naveo je Travolta koji je sa Keli bio u braku 28 godina.

"Moja porodica i ja ćemo biti večno zahvalni njenim lekarima i medicinskim sestrama u Medicinskom centru za lečenje raka Anderson, svim drugim medicinskim centrima, kao i mnogim njenim prijateljima i voljenima koji su bili uz nju.

View this post on Instagram

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Uvek ćemo pamtiti njen život i njenu ljubav. Posvetiću se neko vreme samo svojoj deci, koja su ostala bez majke i molim vas da mi oprostite što se nećemo pojavljivati u javnosti neko vreme.

Molim vas da znate da ćemo osećati vašu ljubav u nedeljama i mesecima dok budemo u procesu emocionalnog isceljenja. S ljubavlju, Dž. T.

Keli i Džon su se venčali u Parizu, 1991. godine, na ponoćnoj ceremoniji. U to vreme, Travoltina supruga je već bila trudna s njihovim prvim sinom Džetom.

Međutim, Džet je tragično preminuo u 16. godini, posle jednog zdravstvenog napada koji je doživeo u porodičnom domu na Bahamima.

Imaju dvoje dece - ćerku Elu Blu (2000) i sina Bendžamina (2010).

Izvor: Lepa&Srećna