Suzana Mančić je jedna od naših najpoznatijih voditeljki, svojevremeno je bila mis Jugoslavije,  a svojim izgledom je uvek mamila poglede. Mnoge priče su je tokom života pratile, a jedna od stvari koja ju je zadesila jeste da se razvela od muža i ostala samohrana majka. Prilikom svog nedavnog gostovanja u emisiji "Premijera - Vikend specijal", otkrila je kako je sama odgajila ćerke, Nartaliju i Teodoru, kao i da li joj je bilo teško.

"Ništa nije teško kad si Suzana Mančić. Bog me pogledao i kad sam se razvela, nisam imala posla ni prihoda, ali odjednom se sve desilo. Nisam se ja mnogo mučila kao samohrana majka. Biti samohrana majka za jednu običnu srpsku ženu je druga priča, ali za mene nije bilo tako. Muške figure je uvek bilo, ali mi je najteže bilo kada mi je otišla majka, to je bio veliki udarac. Muškarci ne mogu nešto da pomognu", rekla je Suzana Mančić.

Kada se razvela od supruga Nebojše Kunića, Suzana je dugo vremena bila sama, a onda je pronašla partnera koji joj odgovara i sa kojim uživa u svakom trenutku, a to je grčki biznismen Simeon Ocomokos. Oni su zajedno u vezi više od deceniju i po, a stali su i na ludi kamen i zarekli se na večnu ljubav.

 "Mi smo u braku već tri godine i mi smo u zrelom dobu, to je nešto što stvarno može da funkcioniše. Volimo slične stvari, radujemo se sličnim stvarima, putujemo po svetu. Dragoceni su mi bili njegovi saveti u nekim trenucima. Korona nam je malo pomrsila konce, mi se nismo videli 107 dana. Posle se to promenilo, ljubav funkcioniše, uvek me zove u 10 uveče da vidi gde sam", istakla je voditeljka.

Izvor: Lepa&Srećna